Akupunktur.se
Hemhöger iconSolskenshistorierhöger icon

Gabriellas barnlängtan

Gabriellas barnlängtan

Gabriellas barnlängtan

Gravid med hjälp av akupunktur

Efter ett sent missfall och krossade drömmar blev jag helt besatt av viljan att bli gravid på nytt så fort som möjligt. Hela mitt liv kretsade kring menscykler, fertila perioder, ägglossningsstickor och räkning av dagar. Månaderna gick och inget hände – paniken och stressen började komma över mig. Det faktum att jag är 34 år gjorde heller inte saken bättre.

I samma veva läste jag allt jag kom över vad gäller barnlöshet och alternativa behandlingar. Av en slump hittade jag akupunktur.se, där jag läste att akupunktur kunde hjälpa vid barnlöshet. Jag kontaktade dem i stort sett direkt och fick snabbt en tid. Redan från första början kände jag på mig att det skulle gå bra.

Personkemin stämde helt enkelt och jag fick en stor tilltro till kliniken. Deras kunskap och människokänsla var verkligen imponerande. Förrutom själva akupunkturen fick jag massor med tips om mat, kosttillskott etc.

Det var väldigt skönt att komma på behandlingarna. För första gången på många månader släppte min enorma stress och jag kände mig avslappnad. Vilken känsla! Jag fick 5 behandlingar för att stimulera den kommande ägglosningen. Sedan var det bara att vänta.

Jag trodde som sagt att det skulle gå vägen redan frånförsta början, men vågade aldrig hoppas att det skulle ta sig på första försöker, men det gjorde det! Mensen kom inte och jag fick ett + på graviditetstestet. Visst kändes vissa nålstick lite, men det är det värt flera gånger om, jag lovar! Jag rekommenderar verkligen akupunktur till alla er som kämpar för att bli gravida. För min egen del hoppas jag nu att denna graviditet skall gå vägen.

Lycka till!

Gabriella